=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

05 January 2010

=suprise besday party=

suprise besday party yg tak disangka..
terharu sgt sgt..
celebrate dekat redbox sogo..
firstly,aku mmg tahu celebrate kat redbox tp tak sangka pulak semeriah itu..
aku just ingat nak karok je..takde la kek kek nie..
before this aku call Eis tanya kat mana and dah booking ke kat redbox..sebab dorang senyap je..tak call aku langsung..Eis ckp dia dah kat redbox...aku dah bebel la sebab tak call aku..huhu..dia pun ckp la bilik no berapa..aku masuk jee ramai ramai nyanyi lagu happy birthday dekat aku..sumpah aku terharu sgt sgt..rasa nak menangis tapi control macho lagi..haha! lepas dah potong potong kek,apa lagi melalak laaa..karok time!!
sampai takde suara dah nie..huhu..anyway,aku hargai sgt sgt birthday party nie..

inlah keknya..

i luv them so damn much! thanks all..
suprise birthday party yg aku akan ingatt smpai bila bila..
hargai sgt sgt..
even tahun nie aku celebrate berstatus single tapi aku happy sbb aku always ada member member...
muahhhhhhxx!!!

No comments: