=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

30 September 2010

=1years=

OMG! 1years already...
apa yg 1 years already nya sue??
ngeee...hari nie genap SETAHUN AKU SINGLE..
ulang balik SETAHUN AKU SINGLE..
wow! den raso macam tak cayo..haha!
rase cam kejap sgt sgt dah 1years aku single..
pecah rekod dunia doee..boleh masuk book of records nie..haha!
okey..tak kelakar..
setahun sudah tanpa insan yg bergelar lelaki..bergelar BF..
setahun sudah tanpa rasa kasih syg seorg lelaki..
haha! ayat tak boleh blaa...weee~~
dalam masa setahun bermacam macam karenah lelaki yg aku jumpe..
tp sorang pun tak berjaya bukak pintu hati aku yg dah di mangga
(bukan buah mangga atau majalah mangga okey)
dan kunci nya telah dibuang jauhhhhhhhhh...
*jauh sgt la kononnyakann..weee~ dan dah tetutup rapat rapat dan rapat..
baru den raso camno hidup single..*ehh..asal tetiba ckp nogori plak nie..
before this pernah la hidup single tp tak la lama macam nie kan..
haaa...tu menandakan yang aku bukan senang untuk jatuh cinta..
kalau dah jatuh cinta mmg setia..*okey..sila muntah sekarang..

1years already n still seaching...

3 comments:

dαμz⋅κλГιρλρ⋅ßμŁŁ ∴☣。◕‿◕。☠∴ said...

aik.. aq ad..
ko xnk. jual mahal..
aq pown da dekat setahun bulan ni single.
lewat sket je dari ko.


http://dauzbull.blogspot.com

dαμz⋅κλГιρλρ⋅ßμŁŁ ∴☣。◕‿◕。☠∴ said...

same arh gn aq.
cume aq lg 2 minggu baro genap setahun..

dlu aq nk ko .
ko jual mahal.
kan genap setahun

sueMUNCET said...

HAHA!
sengal la kau..
ish kau neyhh..
nk jgk same kannn...