=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

02 December 2010

=Message wat aku panas jew!=

pagi tadi aku macam biasa online la kan..dapat message kat inbox dari someone..
nak tahu apa message yang dia bagi?? 














































tadaaaaaaa....
klik INI untuk tengok page tuee..

perghhhhhh...kau buat aku senyummmmmm...kau tengok FT tueee...aww aww...jatuh cinta sudah..plzz jangan pandang aku macam tueee..hahaha! okey..gedik la weyh.. ;pp 
thanks to fatinfartini sebab tahu tahu je i minat mamat neyh..haha! 
(cehhh..sedangkan semua member aku tahu kot yang aku minat FT..ngee..) 
okey..tue je aku nak cerita..okey..bye!


1 comment:

Anonymous said...

ekkk eeelllhh...igt pe bde la..hehehehe...da suspen nak tau..pe daa...:)