=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

24 December 2010

=Macam macam ragam kat FACEBOOK neyh=


see my status kat FACEBOOK..agak agak ada yang nak kaki aku tak tengok status aku macam tu..okey..ada aku kisah?? haha! facebook aku and suka hati aku lahh..kenapa dah ada GF/BF tapi masih nak mengaku diri tu SINGLE..motif untuk apa?? takut market jatuh ke apa?? adoi..kalau ada reason yang munasabah nak sorok relationship tu takpe jugak..neyh motif untuk menggatal..adoi..kesian lah siapa yang jadi GF/BF kau kann..

banyaknya account facebook kau..kau ingat kau artis?? hahaha!! motif nak banyak banyak facebook neyh untuk apa sebenarnya?? satu facebook nak buat relationship
dengan orang neyh dan satu lagi facebook nak buat relationship dengan orang lain
plak..perghhhh...macam takde reason lain plak..

beribu ribu friend kat facebook plus nak bangga friend ramai kat facebook..neyh lagi tak boleh blah..kalau beribu ribu friend kau kat facebook tu tapi setakat separuh je
friend yang kau kenal tak perlu kot nak bangga..kononnya kau nak orang cakap
"wow..ramainya friend kau kat facebook.,macam artis la.."..tapi kau tak tahu
sebaliknya..haha! aku jeles?? memang taklah kan..

bila ada salah faham sikit je mula lah nak update kat facebook..plus tak boleh blah bila terus delete dari friendlist..WTH! gaduh je delete dari friendlist..bila dah berbaik add
balik..pape tah..sangat sangat tak profesional langsung! memang tak lah nak approve balikkan..

lepas tu tagged gambar..yang tak boleh blah gambar tu perlu ke dengan duit??kau ingat aku mata duitan?? haha! kononnya bergambar dengan duit yang beribu ribu..kau ingat aku teruja dengan gambar kau bersama duit tu?? hahah! kesian doee..

agak agak entry aku kali neyh ada orang yang bengang tak?? kisah?? BLOG AKU..SUKA HATI AKU LAHHHHH!

update : perlu ke bila sedara sedara pun nak add kat facebook?? tettt~

P/S : weyh..rindu kau doeee... ;(

2 comments:

nard.z said...

dekat feeling tu takde GERAM. kalau tak dah tick dah. hehe. :P

sueMUNCET said...

hahahaha! ;DD