=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

01 January 2011

=Celebrate New Year 2011=

Happy New Year guys..Selamat Tahun Baru 2011..


*iklan-Tahun Baru..Header blog baru..background blog baru..dan semua haruslahhhhh barukan.. ;))

okey..berbalik pada celebrate new year..aku celebrate dengan my girlfriends..not my boyfriends okey..haha!dari Puchong ke Mcd Puchong Permai ke I-city Shah Alam ke The Curve ke Puchong..see..banyaknya destinasi yang kiteorang tuju..sana traffic jem..sini traffic jem..adoi..mana taknya..pergi I-city memang traffic jem la kan..lepas tu pergi The Curve pun sama dengan je..alang alang dah sampai sana takkan nak patah balik..so,teruskan je la menuju ke The Curve..perghhh...giler bosan kot kat The Curve..dah memang bosan tahap babun,kiteorang pun blaaa dari situ..Sekian,terima kasih..haha! tu je la yang aku nak cerita..


bye!

No comments: