=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

06 January 2011

=OMG! aku terkena!!=

OMG! terkena aku hari neyh!! haishhh..tepung + telur + pewarna..pewarna first time kena..mak aii..memang SENANG SANGAT la kan pewarna neyh nak hilang..adoi..
amek kau! bajet memang tak terfikir nak terkena..
*tema masih lagi kaler purple macam tahun lepas.. 







sampai je rumah aku, aku suka terkena dengan kawan kawan aku nie..habis lenjun satu badan..haha!

okey..terima kasih ye kawan kawan..haha! terima kasih sebab meraikan birthday aku..sayang korang sangat sangat..

8 comments:

Suezieyla said...

like..like..hahahhaaa!!
nak join..!!

rosedila abdul rashid said...

sue selalu kene macam nie kan time birthday. hehe
lucky sis tak pernah kene macam nie. yela macam mane nak kene kan kalau birthday pun tak ade orang celebrate.
haha

sueMUNCET said...

GEE : Kau jgn nak like sgt la kannnnnn...

sueMUNCET said...

SIS DILLA : tu la..tahun lepas pun kena..alaa..sis..tahun neyh mesti ada yg celebrate..kan kan.. ;)

rosedila abdul rashid said...

haha. celebrate la konon. boyfriend kat kedah la sayang..hehe

sueMUNCET said...

Takpe sis..celebrate lambat lambat pun boleh kan..tp sis mesti dapat hadiah yg special dari bf..
jelez jelez..huhu..

rosedila abdul rashid said...

erm tak tahu la sue. hehe. kalau ada hadiah super happy la. haha

sueMUNCET said...

haruslah ada hadiah dari yang tersygkan sis.. ;))