=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

24 January 2011

=Welcome Cik Mimi dan Encik Didi=

penghuni rumah kami sudah bertambah lagi dua..makin meriah la rumah kan...welcome to Encik Didi dan Cik mimi..haha! 

eh eh..rumah kami bukan semua girl ke?? kenapa ada Encik Didi plak neyh?? woooo..jangan buat suspen weyh..Cik Mimi dan Cik Didi yang aku maksudkan ialah hamster! tapi bukan aku yang punya tapi Niniey Rasyed yang punya..BF dia bagi sempena birthday dia..untungkan??


"mereka" neyh kuat tidur..geram plak aku..bila malam active bukan main..tapi sangat comel okey..rasa macam nak picit picit je..boleh?? haha!

P/S : Actually,aku tak tahu mana jantan dan mana betina..

love,

No comments: