=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

20 April 2011

=Cinta itu memang indah=


bagi aku cinta tu memang indah..indah bila kita dapat pasangan yang hargai kita dalam hidup dia kan..indah bila kita dapat pasangan yang sama sama menghargai cinta itu..dan sangat indah bila pasangan kita tu mempunyai perasaan yang sama macam kita rasa..

tapi jadi sakit hati bila kita dah serious dengan orang tu tapi orang tu tak serious mana pun dengan kita..dalam satu hubungan tu,mesti la kita nak berakhir dengan sebuah ikatan yang sah..tapi kalau kita je yang fikir macam tu dan dia tak fikir sejauh tu macam tak guna jugak kan..

rasa macam buang masa je bercinta bertahun tahun tapi berakhir dengan kekecewaan..lepas tu,kena cari cinta baru..memang la Tuhan yang menentukan tapi kalau kita tak berusaha tak jadi jugakkan..

so,siapa siapa yang tengah bercinta tu,jagalah hubungan tu sebaik yang boleh.. dan siapa siapa yang sedang mencari cinta tu,yakinlah setiap manusia ada pasangannya..sabar menanti okey! ;))

P/S : actually,tak tahu nak update apa..haha!

love,
 


 Sila LIKE kalau suka..

No comments: