=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

10 April 2011

=Perfect Boyfriend=

entry kali nie aku nak update pasal boyfriend lagi boleh tak?? before this aku ada cerita pasal special boyfriend..Click link INI..

today,i want to present about boyfriend also..hahah! dah macam nak buat presentation plak..ngeeee.. *bajet macam kau ada boyfriend je nak buat entry pasal boyfriend..so??

see picture or words diatas?? kalau tak faham pergi google translate..perfect boyfriend..perlu ke perfect boyfriend?? bagi aku la kan..tak perlu la nak cari boyfriend yang terlalu perfect..lagi pun dalam dunia nie mana ada manusia yang 100% perfect kan.. bak kata AZIZHAZMI setiap orang ada kelebihan dan kekurangan..cukup la sekadar si boyfriend tu terima diri kita seadanya dan terima baik buruknya diri kita..kan lebih molek macam tu...kalau perfect pun tapi tak layan kita macam girlfriend buat apa kan..cukup la sekadar tahu menghargai diri kita dalam hidup dia...aww aww..ayat geli je..hahaha!

love,

 Sila LIKE kalau suka..

No comments: