=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

08 April 2011

=Seminar best sebab ada FAIZAL TAHIR!!=


Hari nie ada seminar resume dekat kolej..dari pukul 8.30 pagi sehingga 6 petang..
bercinta la aku nak mengadap seminar nie kan..
actually,bukan pasal resume je tapi pasal macam mana nak face bila ada interview..


 nie free gift yang pihak penganjur bagi..biasa la kan..tak sah kalau takde free gift..

 nie situasi kat dalam dewan tu..ramai jugak la yang terlibat..tapi still jugak ada masalah..hmmm...
 nie la consult kami..Puan NorHayati binti Jantan.. best best.. ;)


ehh muncet..kau punya caption kata ada FAIZAL TAHIR kan..mana??
ce saba ce saba.. ;p

tengok video nie..

video



actually,bukan ada FAIZAL TAHIR..tapi hanya la lagu nyanyian FAIZAL TAHIR je..lalala~suara dalam video ini bukan suara aku 100% ye kawan kawan..semangat weyh bila dapat tahu last seminar kena nyanyi lagu FAIZAL TAHIR!!!!

love
 

 Sila LIKE kalau suka..

No comments: