=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

01 May 2011

=Aku dapat jumpa dengan Maria Elena dan Lisa Surihani=

OMG!  penat giler kot hari nie..ecehh..macam kau plak yang drive kan muncet..ngeee...nak pergi titiwangsa pun macam macam halangan..so,takpayah la aku nak cerita apa halangannya kan..

sampai titiwangsa je pukul 5..fine! mesti barang banyak dah habis..tapi jangan tak tahu..dah nak tutup la harga lagi murah..actually,rambang mata gak la..tapi control je..huhu..
owhh..aku ada cakap aku dapat jumpa dengan Maria Elena dan Lisa Surihani kan??
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

tadaaaaaaa...
 tu diaaaa..saya bersama Lisa Surihani dan Maria Elena... ;))
hahaha! 
Unn aka Lisa Surihani..
rambut dia macam Lisa Surihani plus bila dia cakap sopan macam Lisa weyh..
tak tipu.. ;) 
Hazimah aka Maria Elena..
muka dia macam maria elena kan?? bukan aku je yang cakap okey..ramai yang cakap muka dia macam maria elena.. *bangga la tu..lalala~

stop cerita pasal maria elena dan lisa surihani yee..
aku pergi garage sales tu aku ada la dapat shawl dengan baju..
 gambar diatas semasa di garage sales..

okey..gambar dibawah apabila berada di kesesakkan jalan raya..mak aiii..taknak jem plak jalan kan..tu yang malas pergi KL..KONONNYA..
disebabkan sehari suntuk tak makan,kiteorang pergi makan kat restaurant kunang kunang..tempat dia cantik weyh..first time aku pergi..bila malam ada live band..

 kami kawan masa sekolah rendah..owh..lupa nak cakap..yang pakai baju hitam tu Hamizah.. ;)
i love them! fullstop!


love,
 

 Sila LIKE kalau suka..

No comments: