=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

30 May 2011

=Review : Karak=


actually,aku memang taknak tengok cerita karak..sebab aku nie penakut sikit..disebabkan member member aku nak sangat tengok cerita karak,aku pun terpaksa la tengok.aku pergi tengok dekat OU..taknak ramai plak orang kan..


-->sound system dalam cerita nie memang terbaik la..sebab kalau scene terkejut tu memang buat orang terkejut la kan...

--> Shahir dalam cerita nie memang aku suka..dia jadi boyfriend kepada sheera..memang romantik okey..jatuh cinta dengan Shahir...

-->hantu dia memang nampak real la kan...

-->yang scene Kilafairy berkemban tu memang seksi habis..nampak segala lurah yang ada.. -___-

-->yang tang ulat tu memang menjadi..terbaik!

-->ending dia memang aku tak terfikir pun..sedih!

secara keseluruhannya, cerita nie kira okey okey laaa...nak kata seram pun tak..nak kata tak seram pun tak..sejujurnya ada satu scene yang buat aku menjerit dekat dalam panggung wayang tu..takyah la aku bagitahu scene yang mana..aku menjerit pun sebab terkejut okey..bukan sebab seram..lalala~ *cover

cerita nie memang ada message yang nak disampaikan..korang tengok sendiri okey..dan korang akan tahu message apa yang cuba disampaikan dalam cerita KARAK nie..tang message yang nak disampaikan tu memang aku suka..


love,
 

 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

solomolo said...

Karak best...

nurdani said...

belum berkesempatan lagi nak tengok filem ni. ada yang kata best dan ada jugak kata tak. tapi mostly cakap best la.
jerit sebab terkejut? hahaha. cover baik punya

sueMUNCET said...

@solomolo : karak memang best!

sueMUNCET said...

@ nurdani :depends pada orang laa..bagi i best..haha! baik punya cover kan tang jerit tu.. ;p

fatinz.efziey said...

nak tngox!
=D

sueMUNCET said...

@fatinz.efziey : tengok la..cerita nie ada msg yg nak disampaikan..