=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

20 May 2011

=Dugaan Final Exam=

Totally done with final exam!!! yeayy yeayy.. *sambil lompat lompat macam budak budak 3tahun dapat gula gula..ngee.. oppsss..alhamdulillah.. i'm finally done with final exam for this last semester..kepada buku buku yang tebal tebal,kepada note note yang aku buat macam nak patah tangan aku nie,aku nak say goodbye! kalau result okey aku akan lepas ke praktikal..okey..malas nak fikir pasal praktikal lagi sebab result pun tak tahu macam manakan..hopefully, semua akan okey dan aku akan lepas ke praktikal..aminnnnnn..

dugaan final exam..

1) paper e-commerce..first aku agak terasa dan bengang dengan budak kelas aku sebab tak bagitahu ada extra kelas untuk lecturer bagi tips..ulang balik TIPS! kalau rasa ada la dikalangan budak kelas aku yang tak puas hati dengan kami SERUMAH,jangan la sampai nak balas dendam dengan cara macam nie..be professional..yes! memang lecturer aku ada sampai kan kat budak lelaki kelas aku untuk bagitahu budak lain yang ada extra kelas untuk bagi tips..then,bila budak lelaki dah sampai kan ke salah seorang budak perempuan,apa salahnya budak perempuan tu message kami serumah cakap ada extra kelas..bila budak lelaki tu tanya perempuan tu dah bagitahu semua ke,jawapan dia "AKU DAH BAGITAHU SEMUA DAH" tapi kenapa kami serumah tak tahu?? ada jugak budak kelas yang tak tahu..kalau rasa membazir la kredit tu,tak boleh ke bagitahu dekat facebook?? takpe..aku still boleh jawab paper e-commerce..haa..kan dah panjang lebar aku taip..takpe..benda dah lepas..

2) Paper Multimedia..aku still boleh jawab sebab lecturer sendiri bagi tips..tapi yang agak aku tekanan sebab aku sakit perut time nie..nak focus pun tak boleh..tapi aku control je la kan..

3) Paper entrepreneur langsung lecturer tak bagi tips..dengan carry mark sangat sikit okey..tu pun dapat tips dari section lain..nasib baik la budak section lain tak kedekut nak bagi tips..bersyukur sangat sangat..

4) Paper web design..aku tak tahu kenapa malas giler nak study..maybe sebab gap terlalu lama..yela..aku last paper hari sabtu then paper web design plak jumaat next week..aura final tu macam dah takde..tapi aku boleh je jawab paper web design nie..

alhamdulillah..semua paper aku boleh jawab..aku dah berusaha sebaik yang boleh..dan biarlah DIA yang menentukan..hopefully,result aku nanti semuanya okey.. ;))

OMG! aku dah habis final exam..!! sambil tutup mulut menggambarkan bertapa happynya diri..rasa macam nak study lagi je..*okey..itu tipu! ;p



love,


 Sila LIKE kalau suka..

3 comments:

Anonymous said...

marketing...=multimedia laa..
hee..

sueMUNCET said...

haha! silap plak..tu nampak sgt paper marketing sem lepas tak puas hati lg tu.. ;p

Anonymous said...

haha!!dh lepas..still ingt..huhu...