=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

26 May 2011

=Praktikal=


baru dua hari cuti aku dah mula rasa bosan..tu la..bila ada kelas,malas nak pergi kelas..bila dah kasi cuti rasa bosan plak..haishhh..macam macam la kau nie muncet.. ramai yang tanya aku dah dapat praktikal ke belum..actually,aku malas nak fikir pasal praktikal sebab result pun tak tahu macam mana kan..


tapi aku adalah dapat email..yang menyatakan aku dapat tempat praktikal..aku dah call pun..and dia akan cakap nak bagi surat...bla bla bla bla..


insyallah dekat KWSP...ada la jugak yang cakap okey sebab dapat dekat KWSP..tapi yang tak best sebab tak dapat elaun..tapi aku tak kisah sangat pun..yang penting pengalaman..


love,
 

 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

Eien Mohmad said...

gudluck dear (:

sueMUNCET said...

@ Eien Mohmad : thanks sayang.. ;)