=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

12 June 2011

=Review : KL Gangster=

hari jumaat aku pergi beli tiket wayang..nak booked online memang fully booked...try la walk in kononnya ada la tiket..sekali selling fast la kan..bila tengok seat,semua seat depan..memang tak la aku nak tengok..aku pun beli tiket untuk keesokan harinya..

semalam aku tengok cerita KLGANGSTER! akhirnya dapat jugak tengok..asyik fully booked je kan..dalam panggung wayang tu memang full la kan..



--> aksi ganas dalam cerita nie memang superb..! terbaik dari ladang..nampak real giler..aku tengok tak pandang kiri kanan..memang fokus habis la..

--> paling aku suka haruslah watak AARON AZIZ and ADY PUTRA..but more to ADY PUTRA  la kan..style habis..dengan cara dia jalan..dengan watak dia..perghhhh..jatuh cinta..

--> watak ZIZAN paling kelakar plus dengan watak SOFFI JIHAN..sempoi habis!

--> Ending cerita nie macam tergantung pun ada..yela..adik Malek yang si Jai tu menghilangkan diri and adik dia ZETI tu tak tahu apa cerita..so,tergantung disitu..maybe akan ada KLGANGSTER 2 ke...huhu..

keseluruhannya, aku rasa cerita nie boleh pergi jauh la..kalau siapa siapa yang tak puas tengok cerita KONGSI yang macam tah apa apa tu,better korang pergi la tengok cerita KLGANGSTER nie..tak rugi beli tiket weyh..

kalau duit banyak tapi tak kreatif tak guna jugak..TAHNIAH tu Syamsul Yusof yang berjaya buat filem macam nie also to pelakon and the team..


love,


 Sila LIKE kalau suka..

8 comments:

suha said...

sile blnje cik suha (^_^)

misz athiqah said...

belum sempat agi nak tgk cite nie...huhu...dgr cite mmg best...huhu...kongsi???...pun xpenah tgk sbb awal2 orang kata cite dia mgarut...huhu...

salam..jenguk jengah kamu di sni...=)

Rahmad said...

wow mcm best..

sueMUNCET said...

@ suha : saya pun ada orang yang belanja..bhahah...

sueMUNCET said...

@ misz athiqah : pergi la tgk..klgangster serious best! KONGSI?? errr..tgk kat youtube je.. ;p

sueMUNCET said...

@ Rahmad : bukan macam tapi MEMANG best!

HALIM said...

err..belum tengok lagi la.ingat nak ajak budak muncet tengok same2..

-..-'

sueMUNCET said...

@ HALIM : alamak..saya dah tgk la movie nie.. ;)