=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

10 August 2011

=aku tak cari pasal dengan kau,so kau jangan cari pasal dengan aku..=

bukak facebook tengok inbox ada message yang menyakitkan hati..bengang giler kot..buat pengetahuan semua, PERSONAL FACEBOOK AKU HANYA AKAN APPROVE ORANG YANG AKU KENAL SAHAJA..terang terang aku ada letak dekat info aku..before nak add tu baca la dulu..

berbalik pada message yang aku terima tu..aku dah siap print screen lagi..
aku tak kenal pun AMY BEDAH nie siapa..nie jawapan sebenar aku untuk soalan si AMY BEDAH nie..

1) ayat awak nie pun saya tak berapa nak faham..tapi buat buat faham la okey..memang saya akan berkawan dengan orang yang saya kenal sahaja..so??

2) laa..tak cakap pun awak rugi kalau tak kawan dengan saya..dan saya tak suruh pun awak kawan dengan saya kan?? katak bawah tempurung?? owhh..maybe la kot..atleast,saya takde la nak tiba tiba inbox orang then cakap macam macam..awak tak kenal saya,so jangan la nak cakap macam awak tu kenal saya sangat okey!

3) memang ada lagi orang macam saya zaman moden nie..kenapa?? awak sakit ke kalau ada orang macam saya dizaman moden nie??

4) pentingkan diri sendiri?? motif?? owhh..sebab tak approve dekat facebook,so awak pun cakap saya nie pentingkan diri sendiri..haishhh..macam tu pun pentingkan diri sendiri ke??

aku bukan nak berlagak ke..sombong ke..nak bajet ke..tapi tu personal facebook aku..so,aku ada hak nak approve siapa siapa yang aku suka..aku taknak la kawan beribu ribu dekat facebook tapi tak sampai separuh pun yang aku kenal..aku taknak la nanti ada yang copy gambar dekat personal facebook tu..aku cakap berdasarkan pengalaman okey..bukan nak bajet bajet bagus..

*aku tak cari pasal dengan kau,so kau jangan cari pasal dengan aku..

 

 Sila LIKE kalau suka..

8 comments:

Clara said...

uish,..

klau Cr kan, CR kte,
Cr nak berhati2, kowt2 org jahatkan mne taw..

Cr buat 2 fb, stu tuk blog
satu tu mmg utk org yg CR kenal..

sbar k.

Ismail said...

aku bacer pun rase nk tenyeh jer muker mamat 2...... sabau je ar muncet...... takya layan org2 cenggini.....

abazilah said...

haha . lawak la mangkuk tu . dia nak ngorat tu sebenarnya . but then tak dapat , tu yang jadi lagu tu . :D

myfara FLK said...

muncet ignore kan je org sewel tue..FB adalah hak kite so org lain tak blh nak memandai2 masuk campur..

sueMUNCET said...

@ Clara : sue dah buat dah facebook untuk blog.. haishh..tu la..sabar je laa..

sueMUNCET said...

@ Ismail : kan..sue yang kena nie lagi la sakit hati..hmm...

sueMUNCET said...

@ abazilah : nak mengorat?? hahaha! eeuuuwww... ;p

sueMUNCET said...

@ myfara FLK : tu la pasal..facebook kita..suka hati kita la kan..sabar je la..