=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

22 August 2011

=Cantiknya dia=

gambar sebagai perhiasan..huhu..

before this aku ada cakap aku teruja tengok dia nie..klik INI untuk tengok entry tersebut..and now, aku tak tahu kenapa aku teruja sangat tengok gadis nie..bermula dengan freehair dan akhirnya memilih untuk bertudung,,

siapa tak kenal IRMA HASMIE kan?? seorang perempuan yang bagi aku sangat cantik bila bertudung..seriously,aku suka tengok dia bertudung...aku memang minat dia dari dia freehair sampai la dah bertudung..bila dia pakai tudung lagi bertambah la teruja nak tengok dia kan..

gambar sumbangan dari encik google..

aku suka gambar nie..tak tahu kenapa..



tengok dia bertudung cantik sangat..dengan senyuman dia..ciptaan Tuhan semua cantik cantik kan..bak kata member aku "semua perempuan bertudung cantik".. kadang kadang aku terfikir cantik cantik macam nie pun ada jugak lelaki yang macam tak reti nak hargai..

*insyallah sis irma akan dapat lelaki yang lagi baik plus beriman..kalau nak dibandingkan, IRMA HASMIE lagi manis dan cantik.. ;))


 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Amirah Suhana said...

ara pun minat dia :)

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

yg paling atas tu pon cantik molek..=)

sueMUNCET said...

@ Amirah Suhana : kan..sis pun minat..dia cantik sgt.. ;)

sueMUNCET said...

@ AmieRuL ShaFiQ:-) : yang paling atas tu PERASAN CANTIK..bhahaha.. ;p