=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

23 August 2011

=Semakin hampir Hari Raya,makin kuat ingatan aku dekat dia..=

semakin hampir hari raya, semakin kuat ingatan aku dekat arwah abah...haishhh..perasaan tu memang tak boleh nak lari..memang akan sentiasa ingat dekat arwah abah..lagi lagi bila teringat kenangan dengan arwah abah..walaupun masa tu aku baru umur 12 tahun tapi daya ingatan tu tetap kuat dekat arwah abah..
sejujurnya, aku rasa aku memang kurang kasih sayang dari seorang ayah..bila aku dah praktikal sedikit sebanyak aku dapat rasa kasih sayang dari lelaki lelaki yang pangkat ayah dekat tempat aku praktikal..cara mereka take care pasal aku..memang akan buat aku terharu plus akan teringat dekat arwah abah..

bila mak aku dok cerita pasal arwah abah sedikit sebanyak buat aku happy walaupun masa kecik aku memang agak lupa ingatan sikit..yang pastinya aku memang manja dengan arwah abah..

Ya Allah..rindunya aku dekat arwah abah hanya Tuhan je yang tahu.. (T__T)
Al-Fatihah..



Sila LIKE kalau suka..

3 comments:

Makbed said...

al-fatihah.

norshila ibrahim said...

sama la ngn saya...rndu gila ngn arwah abah..lbh2 lagit ima nk raya ni..dlu arwah la rajin wat ketupat, skrg, tgk ketupat,msti syahdu...
sama2 la kita sedekahkan Al-Fatihah kpd yg tlh tiada...

p/s:jgn sedih2 lg ye

sueMUNCET said...

thanks guys..sama sama la berdoa okey!