=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

25 September 2011

=Berjogging plus berbasikal..=

Penat tapi sempat jugak nak update blog..penat semalam pun belum hilang lagi..ohh yaa..semalam openhouse rumah my BFF Nad.. nanti aku update la pasal openhouse tu sebab gambar masih belum ada dekat tangan aku..

hari nie pergi Bukit Cerakah dekat Shah Alam tu..saja nak berjogging plus nak naik basikal..almaklum la serious dah lama tak berbasikal..ngeee..
ayuh kita ke Bukit Cerakah!
 aku sampai sana pukul 8 lebih tapi dah ramai orang..
nie tiket untuk masuk..
kau tengok tempat basikal nie..taknak ramai plak orangkan..beratur sikit punya panjang..
lepas tu, boleh plak basikal dah habis..haishhh...
 aku pergi dengan My sista and kawan dia..masa nie tengah beratur nak naik basikal..

lepas tu, singgah dekat empangan Sungai Baru..tempat nie best!
cantiknya pemandangan dekat sini..
 korang boleh bagi makan dekat ikan ikan yang ada dekat sini..
sihat sihat plak ikan ikan dekat situ..
 nie la gayanya bila lama sangat tunggu bas sampai..haha!
 lepas tu pergi rumah empat musim..masa kami pergi nie musim luruh..
cantik bunga bunga dekat sini..plus sejuk giler okey..
owhh..harus sempat snap gambar..bajet macam ada dekat korea plak..
-___-
my sista dengan kawan dia..

 dan akhirnya......


























 dapat jugak berbasikal..!!!
 after berbasikal makan maggi cup..lapar giler kot..

next time boleh la pergi lagi..larat tak larat je la kan..hukhuk..


 

 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

nabila faryzza said...

dulu masa kte pergi, rumah 4 musim dia musim salji. skang musim bunga ea?? wah, mcm nk pergi lagi jee.

sueMUNCET said...

@ nabila faryzza : wahhhhhh..musim salji la yang ditunggu tu..