=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

03 September 2011

=boyfriend dia boyfriend aku juga! so?? =

Assalammuaikum semua..

haaa..korang ada tak kawan yang suka kacau atau rampas kebahagiaan orang lain?? mesti ada kan?? tipu la kalau cakap tak ada..aku?? tahh..ada kot..bahahaha..

lagi lagi kalau BFF korang yang macam tu..mesti korang rasa serba salahkan..nak tegur fikir member baik nie..tak tegur kang kita yang sakit hati tengok cara dia sedangkan kita memang tak suka orang yang merosakkan hubungan orang lain nie..

actually, aku tak suka sebenarnya orang yang suka merosakkan hubungan orang lain nie..melainkan kalau dia tak tahu yang lelaki/perempuan tu dah ada girlfriend/boyfriend..mungkin boleh dimaafkan kalau dia dah tahu then, dia tak terus berhubung dengan orang tu lagi..tapi kan kalau dah tahu and still nak jugak dekat orang tu macam mana eyh?? *berfikir sejenak..

nie untuk yang belum tahu lelaki/perempuan tu dah ada girlfriend/boyfriend..

okey..mungkin salah kau jugak la sebab tak selidik sepenuhnya..nie bila lelaki/perempuan ayat manis sikit je kau dah cair..terus je terima tanpa selidik dulu status dia sama ada single or taken..tapi ada jugak yang mudah sangat jatuh cinta..lelaki/perempuan tu buat baik sikit dengan kau je, kau pun cair.. eeuuww..tolong laaa jangan mudah sangat jatuh cinta..dia topup kan kau je, dia hantar amek kau je, kau dah cair..dah boleh terima dia sebagai girlfriend/boyfriend..lepas tu,bila kau dah tahu dia ada girlfriend/boyfriend, kau pun still nak teruskan hubungan tu..memang kau nie muka tak tahu malu la kan..

nie untuk yang dah tahu lelaki/perempuan tu dah ada girlfriend/boyfriend..

haaaa...kau dah tahu lelaki/perempuan tu dah ada girlfriend/boyfriend, tapi kau still nak jugak..haishhh..pelik weyh aku dengan orang macam nie..macam tak tahu malu pun ada amek orang punya..dah takde orang lain yang single ke kat dalam dunia nie sampaikan orang lain punya pun kau nak?? lepas tu, buat muka tak bersalah..boleh lagi keluar dengan girlfriend/boyfriend orang..kalau aku la dah tahu dia ada girlfriend, memang tak la aku nak keluar dengan boyfriend orang..alasan yang tak boleh terima sebab dah terlanjur sayang..laaa..terang terang kau masa kawan dengan dia kau sendiri tahu dia dah ada girlfriend/boyfriend..lepas tu,kau nak bagi alasan macam tu..haishhh..orang macam ni tak mustahil girlfriend/boyfriend member sendiri pun dia boleh kebas..tak mustahil jugak laki/bini orang pun kau nak.. -___-

kesimpulannya, elakkan la ada kawan yang macam nie..kang tak pasal pasal boyfriend i pun dia kebas..bhahahaha..ehh kau sue..dah ada boyfriend ke?? ngeee...
SINGLE sudah..

 

 Sila LIKE kalau suka..

No comments: