=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

11 September 2011

=CURANG..wake up..!!=

sebut pasal curang agak agak siapa yang suka?? mesti ramai yang tak suka kan..mesti semua tak suka bila pasangan kita curangkan..lagi lagi kalau dengar dari mulut orang lain..perghhhh..memang sakit hati la kan..tapi bagi aku lagi sakit hati kalau kita nampak sendiri yang pasangan kita tu curang...siap bermesra mesra dengan orang lain..

siapa siapa yang pernah dicurangi tu harapkan bersabar dan chill.. kalau kita meraung raung pun belum tentu dia berubah..jangan kita rasa macam thats the end of the world..rasanya kalau kita taip pasal kenapa kita dipertemukan dengan orang yang salah dekat google tu,mesti banyak entry kan..dan mesti korang pun ada yang dah baca.. 
love is a games in which one always cheats.. 

And a BIG NO if they want to comeback to u because once cheating always cheating...



 

 Sila LIKE kalau suka..

No comments: