=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

13 October 2011

=Alhamdulillah=

muka bahagia dah habis presentation..

syukur sangat sebab aku dah selamat buat presentation untuk praktikal..walaupun banyak sangat halangan yang aku kena tempuh hari nie..

--> supervisor aku tak datang sebab demam..so, dia MC..
--> office backout..so,semua elektrik tak dapat digunakan..

cuak jugak la aku sebab aku tak dapat nak present guna slide..just present baca je laaa...refer kertas..nasib baik lecturer aku tu memahami..dia siap cakap yang slide ada markah..mau kau tak risau.. tapi dia cakap takpe..sebab aku ada alasan yang kukuh..kalau tak rugi la markah aku dekat slide..

and now, aku ada masa seminggu lagi nak habiskan praktikal aku..at the same time aku kena siapkan report aku..tang report tu yang aku malas nak buat..haishhhh...



 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

einz said...

tamao malas2!!!good luck...hehehe..

cik kinchnaf said...

tang report tu.. 100% aku sokong !!

sueMUNCET said...

@ einz : thanks dear.. ;)

sueMUNCET said...

@ cik kinchnaf : kan,,,sangat malas okey..