=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

10 October 2011

=Rindu zaman study..=

zaman study yang aku rindu...

@pergi kelas..walaupun agak malas nak bangun pagi..haha!


@jumpa lecturer lecturer yang best giler..yang sangat sporting..lagi lagi Sir Azhar.. ;))


@presentation walaupun sangat tak suka bila ada presentation...


@exam...bila time exam muka masing masing nak ketat..tekanan je..


@bangun pagi pagi sebab nak study..walaupun mengantuk bagai nak giler tetap paksa mata nie suruh celik.. kejam okey..


@pergi kelas dengan lenggang lenggoknya walaupun dah lambat....hikhik..dah biasa buat..


@makan dekat kedai ibu..lama dah tak makan dekat situ..


@duduk hostel..lagi lagi kalau dah tidur lepas tu tersedar malam malam..sangat menakutkan..haha!


@lepak dekat student square bila nak tunggu next kelas..biasalah gap kat kolej tu memang lamaaaaaa....  -___-

@lastly, haruslah rindu nak lepak dengan kawan kawan kolej!! ;))

serious,bila tengah praktikal nie kadang kadang aku terfikir lagi best waktu study..takpayah nak bangun pagi pagi..balik pun bila bila boleh..haishhh..

*korang pun mesti ada zaman study yang korang rindukan..ce citer..



 Sila LIKE kalau suka..

7 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

huhu~ mmg zaman study adalah zaman paling best dan lagi best berbanding dunia kerjaya..siyes...ca pon rindu zaman study.rindu kawan2.... :'(

cik ika said...

now still study..ta rindu lagi..tp rindu sgt zaman sekolah..

elprincess gemo0k said...

rindu nk lepak gn kekwn.. rindu gile nk sembang2 gn lecture.. rindu nk bgn awal g kelas.. rindu nk pegang buku n paper bile ade kuiz,test or exam.. rindu suasana bising dlm kelas.. rindu sgt2 nk jumpe semua kekawan...
mang rindu segalanya time study....

Rtp Farra Arisha said...

kenangan selalunya indah..:')

sueMUNCET said...

@cik ika : nanti dah habis stdy mesti akan rindu.. ;)

sueMUNCET said...

@ elprincess gemo0k : semua benda rinduuuuu.. ;(

sueMUNCET said...

@ Rtp Farra Arisha : yes dear.. ;)