=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

02 October 2011

=Single VS Couple=

SINGLE
  1. kalau single,takde nak gaduh gaduh..takde nak rasa sakit hati..takde nak bad mood..
  2. saving..itu yang penting..duit tal banyak keluar..sebabnya tak perlu nak topup..dalam sebulan rm10 pun dah cukup..
  3. nak keluar dengan siapa siapa pun takde orang nak marah..tak payah nak hantar report if nak keluar dengan siapa or nak keluar pergi mana..
  4. dapat spend time lebih dengan kawan kawan..
  5. no love no cry..haha! kalau single takde nak menangis menangis ni..
  6. takde orang nak jeles jeles or apa apa laa...so,kita boleh buat apa yang kita suka..
  7. takde kena kongkong..
  8. yang penting kita takde la nak buat dosa..kan kan..huhu..
COUPLE
  1. ada orang nak dengar luahan hati, masalah masalah,kongsi kongsi cerita..tak semua benda boleh share dengan kawan kawan kan??
  2. kalau nak hangout,ada teman..sure its be so sweet.. =)
  3. dapat kasih sayang dan cinta dari dia..
  4. rasa diri ni disayang dan ada orang take care pasal kita..
  5. ada tempat untuk bermanja..
  6. ada tempat untuk mintak pendapat or nasihat..
  7. takde nak rasa sunyi sebab dia mesti ada untuk buat kita happy..
  8. protect kita..always ada bila kita memerlukan dia..




 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

kedua-duanye pon ade pro dan cons..
yang baik dan tak itu,diri sendiri yg tentukann knn..
=)

sueMUNCET said...

@AmieRuL ShaFiQ:-) : betul betul.. ;)

nabila faryzza said...

haha! setuju sangat!! :)

sueMUNCET said...

@ nabila faryzza : ;))