=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

11 November 2011

=111111.. sambungan=

siapa yang follow blog aku mesti tahu kan entry nie dari sambungan yang mana..
siapa siapa yang tak tahu, boleh la klik INI..

lepas tu, lepak JCO..actually,tak plan pun nak celebrate birthday Suezieyla sebab birthday dia 111111..tapi memandangkan dia takde di Kuala Lumpur pada birthday dia nanti,so kami pun celebrate la awal awal..
setelah puas aku dengan Fieza round dekat sunway pyramid tu, aku pun jumpa kedai nie dan beli kek diatas..ingatkan orang tu yang akan hias tapi kena hias sendiri..
 aku pun dengan sekreatif yang boleh berusaha la nak hias kek nie..dan hasilnya...

























































tadaaaaaa....
okey..kreatif kan?? sila jangan gelak..
birthday girl..
haha! thanks for this status..

ehem ehem..nak nyanyi nie...testing testing 1,2,3..

"Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Suezieyla,
Happy Birthday to you"

111111 cantik tarikh birthday kau nie..
May Allah bless you always..
jangan lupa diri..jangan lupa kawan kawan..
hope persahabatan kita nie kekal sampai akhir hayat..
sayang kau sangat sangat..



love,
SueMUNCET


 

 Sila LIKE kalau suka..

No comments: