=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

22 November 2011

=Emas Milik MALAYSIA!=

malam tadi semua orang kot aku rasa dok mengadap televisyen untuk menyaksikan perlawanan FINAL bola sepak diantara MALAYSIA vs INDONESIA..bila dah tengok bola sepak semua akan nervous plus jantung berdebar..dah macam tengok cerita hantu plak kan..hahaha!

biasa la kata pun perempuan..first sekali mesti tengok pemain bola yang jambu jambu macam YONG tu..aww aww..okey..niat dah lain tu..haha! fokus pada bola semula..malam tadi aku rasa memang sengit kot perlawanan bola..aku yang tengok dekat rumah nie tak senang duduk apatah lagi pemain Malaysia kan..mau kecut semua..haha!

kredit untuk semua pemain Malaysia..

even ramai yang marah dengan FAKRI tapi kena ingatlah kalau takde dia yang gol kan masa separuh akhir hari tu, tak mungkin Malaysia dapat masuk FINAL..kan..walaupun cara dia bermain semalam macam hampeh..errr...



TAHNIAH UNTUK #HARIMAUMALAYA #HARIMAUMUDA #MALAYSIA kerana berjaya mengalahkan INDONESIA..EMAS MILIK MALAYSIA!! Aummmmmm! alhamdulillah..

 

 Sila LIKE kalau suka..

1 comment:

cantekk said...

tahniah HM! =D terbaik