=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

12 December 2011

=Review : Ombak Rindu=

aku rasa rata rata orang semua dok bercerita pasal Ombak Rindu..pergi mana mana semua dok cerita pasal Ombak Rindu..dekat facebook jangan cakap la..semua dok update pasal Ombak Rindu..walaupun agak sentap dengan kawan kawan aku yang sangat MENEPATI JANJI..kan..
bukti aku pergi tengok wayang..
Sabtu lepas aku pergi tengok wayang cerita Ombak Rindu..alaaaaaaaa..aku tahu la aku agak ketinggalan nak tengok cerita nie kan..tapi ada aku kisah?? lalala~ memang fully booked la kan masa nak tengok cerita nie..even agak dapat seat depan tapi takde la depan sangat pun..memang full okey dalam wayang tu..

semua orang dok cakap kena bawak tisu sebab cerita nie sedih giler..boleh buat lelaki atau perempuan menangis..tapi aku tak perlukan tisu sebab shawl aku dah cukup panjang untuk lap air mata aku..bhahahaha!

berbalik pada cerita Ombak Rindu nie, ada la jugak part yang buat aku sedih..yang buat hati aku terusik..tapi takde la sampai nak menangis beria ia sangat..takde la sampai nak pinjam bahu orang sebelahkan..aku mengaku yang aku nie memang hati kaca tapi tah kenapa bila aku tengok cerita Ombak Rindu nie aku macam takde rasa nak menangis..sedih tapi tak menangis..macam mano??

tapi cerita nie memang best laaa..memang tak rugi la kalau pergi tengok..aku rasa macam nak tengok lagi..mana la tahu tengok kali kedua baru ada feel nak menangis ke kan..huhu..

*agak agak ada tak nanti filem dari novel Andai Itu Takdirnya-Siti Rosmizah??

 

 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Atyn Muchuxx said...

yeayhh!! finally kau tgk jgk ye yunk. tkda la sedih sngt sbb byk part yg skip tu yg kureng menarik. bg aku laa. haaaaaa, aku pn fikir benda yg sama. mintak mintak ada la weihh. aku nk sangat tgk kalau Andai Itu Takdirnya jd movie, novel lg best bg aku laa. hope, biar full la movie dia jgn half mcm Ombak Rindu tk syok maa. heeeeeee :D

..iNurqa .. said...

saya menangis tengok cerita neh .. wuaaaaa ..

sueMUNCET said...

@ Atyn Muchuxx : kan..haha! tapi novel lagi best weyh..tu la..aku pun tggu gak kalau kalau novel andai itu takdirnya jadi filem.. ;)

sueMUNCET said...

@ ..iNurqa .. : hikhik..nanti nak tengok kali kedua..make sure nangis la.. huhu..