=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

19 December 2011

=I've been proposed and i'm engaged : Terharu=

pagi tadi aku online facebook dan twitter..macam biasa la memang rutin harian aku dok online je..aku ada tengok orang dok post pasal video nie...aku pun terfikir la video apakah??

jom tengok.. 


bila aku dah habis tengok video nie, sumpah aku rasa macam nak menangis plus terharu..gadis berumur 19tahun yang dilamar oleh seorang lelaki dengan cara lamaran yang sangat unik okey..giler kau tak terharu..aku yang tengok video nie pun nak nangis plus terharu apatah lagi empunya diri kan.. *okey sue..jangan over..hahaha!
memang perempuan dilahirkan berjiwa tisu..berjiwa kaca..so, bila ada lelaki yang berusaha untuk meyakinkan seorang perempuan plus buat macam nie, memang perempuan akan rasa dihargai...kan.. :')

to dena : i want to say congratulation for your engagement dear..
walaupun aku tak kenal dia actually.. ;))



Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

♥ aeryn ♥ said...

wahhhh sweet betol.. :)

sueMUNCET said...

@ ♥ aeryn ♥ : kan..sangat sweet.. ;)