=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

22 December 2011

=Sebelum dan selepas=

entry kali nie aku nak update pasal my anje..hikhik..actually, nama dia bukan anje..nama dia omey tapi aku yang suka sangat panggil dia anje..dia jantan..

pic diatas masa mula mula mak aku jumpa dia..okey..sangat kurus kering..pegang pun rasa tulang..plus muka sangat kesian okey..tak silap aku masa nie bulan September..
ini around 1 month...nampak tak perbezaannya??
ini adalah gambar terbaru omey..
sebelum dan selepas..nampak tak perbezaannya?? ;)


ohh yaa...terima kasih to AZIZ HAZMI kerana publish blog aku dekat page dia.. ;))
klik INI untuk tengok entry pasal Aziz Hazmi..


                                      mari join my giveaway..klik HERE



 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

cik kinchnaf said...

suke name nyau tuu.. hikhik..

jelessnye.. dye ade nyau teringat kt nyau kite.. ;)

yunk..nti free aku join giveaway ko tu yaa.. msh berbz'an.. n sok exam.. doakan aku yekk ;)

sueMUNCET said...

@ cik kinchnaf : hikhik..sila jeles..bhahaha!

oraite syg..goodluck okey! chaiyok chaiyok! ;)

.::Nuruljannah::. said...

teringat kat kucing kite... sekor yg mcm ni dah mati sekor lagi bg org bela... huhu..
comey anje ni.. =)

sueMUNCET said...

@.::Nuruljannah::. : yeke?? takpe..nanti boleh bela yang lain kan.. ;)

Amirah Jafri said...

alaaaaaaa omeynyeeeeee ! bape bulan?hihi

sueMUNCET said...

@ Amirah Jafri : hari tu pergi klinik haiwan..doc cakap around 5 or 6 month.. ;)