=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

17 January 2012

=Gift Coupon dari Jusco=

sumber encik google..
Khamis lepas aku pergi Jusco Cheras Selatan..mak aiii..taknak jauh plak kau pergi kan sue..macam kat puchong takde Jusco plak..hahaha! actually, aku pergi kolej Khamis tu untuk sattlekan pasal borang yang harus diisi memandangkan aku dah habis study kan.. klik entri INI ...
Serumah-Suezieyla
aku pergi dengan kawan Serumah aku, Suezieyla..aku pergi Jusco Cheras Selatan pun sebab Kawan Serumah aku, Fieza kerja dekat situ..as a Supervisor..

sempena dengan birthday aku, aku ada dapat message dari Jusco untuk redeem Birthday Card and Gift Coupon..so, aku pun pergi laa..
inilah gift couponnya..


 

 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

kinchnaf said...

untung leww.. :)

sueMUNCET said...

@ kinchnaf : hahahaha!