=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

16 January 2012

=I'm already done for my study!!=


Finally, i'm already done for my study..!! Alhamdulillah..berjaya jugak aku habiskan belajar aku setelah mengharungi pelbagai dugaan sepanjang 3 tahun aku belajar..wahhh..macam teruk sangat plak kau study kan..hahaha!

bila dah habis study, masing masing sibuk apply untuk sambung study..tapi aku tak kot..buat masa nie takde nafsu lagi nak sambung study..aku nak kerja dulu..agak agak dah bosan kerja, baru sambung study..boleh?? hahaha!

masa study dulu, perkara yang paling aku takut adalah repeat paper..semua student takut kot kalau ada repeat paper plus kalau pointer teruk..kalau pointer teruk, mau la MARA tarik balik elaun every month tu..seriously, aku takut kalau aku ada repeat paper..tapi alhamdulillah,sepanjang 6 sem aku study, aku takde repeat paper dan pointer aku maintain 2.5 keatas..takpernah lagi 2.5 kebawah..walaupun aku tak dekan tapi aku tetap bersyukur..

bila kelas pagi, mesti perasaan malas tu menguasai diri..tipu la kalau ada yang terlebih rajin nak pergi kelas pagi pagi tu..masa study, aku memang malas giler nak pergi kelas pagi..lagi lagi kelas pukul8 pagi..mak aiiii..memang setan nie menguasai diri aku la kan..hahaha! tapi just fikir, nanti kena surat amaran plak..then,terpaksa jugak la pergi..lecturer pun nak bagi student datang kelas pagi dan dan tu la nak buat kuiz.. -___-

bila tibanya waktu quiz or exam, aku rasa aku la orang yang paling tekanan bila lecturer cakap ada quiz or exam..aku jadi stress giler..tapi tak sampai jadi giler lagi laa..nasib baik la roomate aku nie kaki study..aku kalau tengok orang study,secara automatik aku akan bukak buku dan study sama..tu la untungnya ada roomate kaki study nie..ngeee..

actually,banyak benda yang aku rindu time study nie..btw, thanks pada semua lecturer dari sem1 sampai sem6 yang banyak sangat membantu aku..kalau takde mereka mereka nie mesti aku tak habis study lagi..thanks alot..

*tak sabar nak konvo walaupun agak lama nak tunggu..

 

 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

kinchnaf said...

sumpah ! jeles kot...

sye masih sbelom habes lagi.. :(

sueMUNCET said...

@ kinchnaf : takpe yunk..lagi setahun je kan.. ;)

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

uit congrats abis sudaaaaa~
=)

sueMUNCET said...

@ AmieRuL ShaFiQ:-) : terima kasih.. ;)