=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

01 February 2012

=Langkawi : Last Day=

sambungan dari entry INI..

masa untuk pulang..!! tapi rasa macam nak tinggal terus je dekat Langkawi nie..hmm...
 check in...naik firefly..
 actually, masa datang bawak dua beg tapi balik dah jadi tiga beg...kalau seminggu duduk dekat Langkawi nie mau berbeg beg jugak laa..hahaha!
 harus ada gambar aku disetiap entry..lalala~
 nak jugak bergambar dengan kapal terbang walaupun dah lambat..hikhik...
 ByeBye Langkawi.. ;(
 dalam flight dapat cake comel dengan air manga..mungkin sebab CNY kot..
Subhanallah...ciptaan Tuhan...

Langkawi memang tempat yang best..aku memang nak pergi Langkawi lagi..
kalau honeymoon dekat Langkawi pun best..ehhh...hahaha!


Sila LIKE kalau suka..

No comments: