=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

02 February 2012

=Salji di Bukit Cerakah=

Assalamualaikum semua...Hari berhujung minggu yang lepas aku isikan masa aku dengan pergi berbasikal di Bukit Cerakah Shah Alam..nasib baik masa aku pergi tu tak ramai orang..
cepat je dapat basikal..tak beratur panjang panjang..dia banyak jenis basikal..

Paling best adalah Rumah Iklim empat musim dan masa kami pergi nie adalah musim Salji..!!!! yeayyy...Nasib baik pergi hari Ahad sebab tu last day untuk musim Salji..siapa yang pergi rumah iklim lepas nie adalah musim bunga..
 haruslah letak gambar sendiri..tapi dalam nie memang sejuk giler..!!
muka penat berbasikal...snap dari my bb..muahh muahh.. *over


Sila LIKE kalau suka..

8 comments:

amiey lee said...

laam tak pegi bukit cerakah

kinchnaf said...

nak juge laaa...

muah..muahh...hoho...

seyez jeles weyhh...

aritu pg sane tak dapat masok..sbb da tutup.. Sob.sob..

cantekk said...

best kan....
saye bru pegi tadi,,,
dorg tgh nk besihkan,,,,tp still ada lg la salji tu..sejuk gile2 la...eeuuuwww tak leh la kje kt situ... =) beku

sueMUNCET said...

@ amiey lee : pergi la..syok woo.. ;p

sueMUNCET said...

@ kinchnaf : haha! jom pergi ramai ramai nak..??

sueMUNCET said...

@ cantekk : haha! kan..sejuk giler..

Ain Dzaya said...

rindunyer nak pegi bukit cherakah..wuwuwuwu

sueMUNCET said...

@Ain Dzaya : jom jom pergi.. ;)