=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

24 March 2012

=Mari Berjimba=


fuhh fuhhh.. *tiup habuk* agak lama aku tak update blog..almaklum la kalau duduk rumah sunway memang aku tak dapat nak online..sebab ketiadaan internet even oldtown dan mcd hanya depan rumah..dapat online guna bb tersayang je..

minggu lepas aku pergi berjimba jimba dengan my girlfriends..nak jumpa yang sorang tu memang agak susah sebab kesibukkan melanda diri beliau..hoho..
masa nie dekat Secret Recipe..menunggu sorang lagi tu..
tadaaaa...inilah orangnya..akhirnya dapat jugak jumpa dia nie..hikhik...
seperti biasa, memang akan lepak jco..jap..hari tu lepak takde pun donut free..nie ada plak..ini tidak adil tidak adil bagiku.. *motif lagu yuna??*
ini unn belanja..terima kasih unn..muahhhh muahhh.. *over*
kami bertiga mempunyai citarasa yang sama!
ehem ehem..unn buat apa tu??
ehh..stalker plak kau nie sue..hahaha!
Mrs KN.. ehem ehem..KN?? apakah??
bajet giler! HAHA..

 

 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

nurmujahidah said...

hye,, muja follow here.. nice entry,, :D