=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

26 April 2012

=Chocolate Kit Kat yang besar=

alhamdulillah..aku sudah selesai mengganti puasa..hehe..baru sekarang terhegeh hegeh nak ganti puasa..tak kisah la..yang penting aku ganti puasa daripada tak ganti langsungkan..

tadi aku saja je google image..terjumpa coklat kit kat bapak besar giler..tak percaya?? tengok dibawah nie..nie cara cara nak buat..boleh je buat sendiri..

hehe....makan coklat kit kat yang kecik tu pun aku tak cukup..kalau dapat coklat kit kat besar nie memang aku mengadap je laa..siapa siapa tolong buatkan untuk aku..haha!



 Sila LIKE kalau suka..

14 comments:

ADfeez said...

die buat sndri kot.! share 2 eh
? :P

sueMUNCET said...

@ADfeez : amad buatkan..nanti share dengan sue eyh..haha!

hidayah said...

pergghh..
mmg puas hati la kalau dapat bawak mengadap depan tivi..

!em@ GurLz said...

wah...
best nye kalau dpt coklat besar tue...
x yah mengadap mknan lain, coklat tue je la iema hadap cmpai abiz... ^^

sueMUNCET said...

@ hidayah : tu la kan..memang terbaik laa..

sueMUNCET said...

@ !em@ GurLz : haha! mengadap coklat nie pun dah kenyang..

Ieyza Afieyna said...

suke cadbury jer...hik3

Shiema Sufian said...

waaaaaaaa, besarnya kitkat. Sedap sedap. Naaaaak :D

sueMUNCET said...

@ Ieyza Afieyna : cadbury pun suka jugak.. ;)

sueMUNCET said...

@Shiema Sufian : haha! nak?? jom buat jom..hehe..

Mk Syahir said...

kitkatholic xD

NIA SI DRUMSTICK said...

wow..suke la...
nnti nk try wat jgak la..hehehe

sueMUNCET said...

@ Mk Syahir : chocolateholic..

sueMUNCET said...

@NIA SI DRUMSTICK : hehe..try la..nanti share sikit yee..