=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

11 May 2012

=Rindu nak jadi student=

ini adalah Student ID aku..kalau tak silap aku batch aku yang last pakai ID macam nie..after batch aku,dah pakai ID baru..konon konon nak buat buat hilangkan ID nie sebab nak ID baru tapi sekali kena bayar..okey..terus tak jadi nak hilangkan..button itu adalah button kesayangan aku..ce teka button apa tu..

rindu nak :

-buat assignment
-buat quiz
-buat test
-jawab exam
-buat research
-lepak dekat student square
-makan dekat kedai ibu
-kena compaun
bla bla bla bla....

nampak tak aku berdrama dekat situ?? hahaha!

Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Amirah Jafri said...

button apa tu? faizal tahir ke? haha

Ziela Rafie said...

student kptm kann.. tak best la..kptm hampeh je.. takpayah nak rindu2 sgt la k.. :P

sueMUNCET said...

@ Amirah Jafri : haha! 10 markah untuk anda.. ;p

sueMUNCET said...

@Ziela Rafie : taknak taknak..nak rindu kptm jugak! ;p