=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

14 June 2012

=Bermanja di Andamai Spa=

wahhhh..best giler dapat pergi spa..tapi bukan aku la yang pergi..aku teman my sister pergi spa sebelum dia kahwin hari tu..actually, tak reserve pun..pergi ikut suka je..haha!
Andamai Spa nie betul betul sebelah PTPL..alaa..yang bangunan baru sebelah PTPL tu..mesti korang akan jumpa punya..
sumber : Encik Google
 nie ruang untuk menunggu..
 yang nie promotion untuk bulan nie..sampai akhir bulan 6 je..tapi tak tahu la kalau dia extend promotion nie lagi kan..3 treatment rm117..kalau nak tambah treatment lagi kena tambah rm25 setiap satu treatment..3 treatment tu boleh pilih mana mana yang korang nak..
 sumber : Encik Google
 sumber : Encik Google

the best part is spa nie dekat dengan kedai makan..yelaa..atleast boleh la pergi makan daripada bosan dok tunggu orang nak dispa tu habis kan..

my sister cakap service dia memang best laa..aku tak tahu la service dia macam mana sebab bukan aku yang dispa kan..haha! staff dia pun okey..sangat membantu..

facebook : Andamai Spa
website : Andamai Spa
 

 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

ADfeez said...

waaaa best2... ada org berkemban x? hahahahah ;P

sueMUNCET said...

@ ADfeez : hamboiii amad..haha!