=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

29 June 2012

=Kaw Kaw Burger Bakar yang orang cakap sedap sangat tu=

yeayyy..my kakak kesayangan nak belanja makan burger bakar!! *ayat amek hati* huhu..alaaa..makan burger bakar dekat Puchong Utama tu je pun..dekat giler plak dengan rumah aku kan..jalan kaki pun sampai..sampai sana je dah ada orang beratur..so,kiteorang pun kena la beratur sekali kan..ingat kau ada share dengan tokei burger tu sampai tak payah beratur?? haha!
 masa nie kiteorang tengah beratur..takde la ramai sangat masa tu..sebab awal lagi..
 daging burger tengah bakar..aww aww..
 tempat pun masih ada kosong lagi sebab awal lagi..
 burger bakar nie dari Wangsa Maju yang tengah famous tu..dorang bukak satu cawangan dekat Puchong Utama..So, tak payah la susah susah nak pergi Wangsa Maju tu kan..sebab dekat Puchong pun dah ada..
 6.45 pm waktu ordernyaa..6.45 pm yee..bukan 6.45 am..huhu..
 nie menu yang ada..order, bagi number meja dan terus bayar..nanti dorang hantar terus ke meja..kalau yang bungkus tu, dorang akan panggil number..
kiteorang dapat number ke 15..
 tadaaaaa...burger bakar dah sampai..nyummm nyummm..meh aku zoom sikit..
memandangkan aku tak kuat makan, so amek yang single je laa..

sejujurnya, bagi aku laa burger bakar nie biasa je pun..takde la sedap macam orang dok cakap sedap nak mampus tu kan...ikut tekak korang la kan..mungkin ada yang cakap sedap.. tapi tekak aku cannot go dengan burger bakar nie..lagi sedap burger biasa dekat 7eleven area carrefour  Puchong Utama tu..hewhew..



 Sila LIKE kalau suka..

7 comments:

AL AZRUL said...

tlong jgn zoom dkt sgt gmbr burger bakar tu,
rsa jeles amat tk dpt nk makan skali.. ha3.. sedap kot..
kaw kaw burger bakar, mmg nmpk kaw..

Amirul said...

great review! aku suka review tulus mulus macam ni :)

sueMUNCET said...

@ AL AZRUL : hhahaha! meh join makan sekali.. ;p

sueMUNCET said...

@ Amirul : hikhik..tak baik hipokrit..kalau sedap mmg cakap sedap..kalau biasa biasa, kena la jujur kan.. ;)

minzy said...

Haah.ta brape nak sedap sgt.burger jalanan lagi sedap.hehehe (:

sueMUNCET said...

@minzy : kan...memang tak sedap pun..biasa biasa je..

Sheikh Papa-NtiQ said...

Hi sue....saya baru jer upload pics dalam blog masa makan ngan famili kat Burger Kaw Kaw branch Puchong. Memang betul ramai orang. Masa tu takde kasik nombor so kene la beratur...
Senang2 tu jengok la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com konsep pasal makan jer 100% takde topik lain.
Kalu sudi tu follow yer blog saya TQ, TQ, TQ