=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

19 June 2012

=Penambahan ahli keluarga=

Alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar..my sister pun dah sah menjadi isteri orang..
Tanggal 8 Jun 2012, mereka berdua selamat dinikah..
 Majlis persandingan..10 Jun 2012..

Sejujurnya, memang tersangat sangat la penat..walaupun ada masalah sana sini yang terlalu bergantung pada Tuan rumah..biasa la kalau ada yang lepas tangan bila ada majlis macam nie kan..tak perlu aku nak story dekat sini..nanti ada yang makan hati..bukan nak mengungkit tapi fikir sendiri laa..tapi takpe..kena ambil semua itu sebagai pengajaran untuk majlis yang akan datang..

btw, Selamat Pengantin Baru pada Kakak aku dan pada Abang ipar aku, selamat datang dalam keluarga kami..Semoga kekal sampai ke akhir hayat..aminnnn...

 
 Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

Cik Rongoks said...

selamat pengantin baru sue ! errr..
selamat pengantin baru buat kakak sue.hikhik

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq.;D