=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

29 August 2012

=Beraya di Ikea=

Fuhh fuhhh.. *tiup blog*.. bersawang blog aku nie..(imaginasi nak poyo je)..hahaha! nak dekat seminggu aku tak update blog aku nie..tetiba rasa macam takde idea plak..biasa laa..mood raya tu masih menguasai diri..tapi aku masih tak berkesempatan nak beraya dirumah kawan kawan..mungkin weekend kot..

masa raya ke enam, aku dan my girlfriends telah beraya di Ikea..hikhik..
 pergi Ikea benda wajib adalah makan meatball..kalau tak makan tak sah la cerita dia kan..hewhew..
 ohhh yaa..nie Unn..alhamdulillah kawan aku yang sorang nie dah bertudung masa bulan Ramadhan..gembiranya hanya Tuhan sahaja yang tahu..semoga kekal bertudung sampai bila bila dear.. =')
ini Hazimah yaa..bukan Maria Elena..haha!
 berkawan dari zaman sekolah rendah..
i love my girlfriends..

 

 Sila LIKE kalau suka..

1 comment:

#ciksuzlin said...

Bestnya. Kita tak pernah pergi Ikea (>_______<)" Awak tau tak blog awak ada kat dalam InTrend September? Huhuhu~