=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

22 August 2012

=Raya??=

ehem! Selamat Hari Raya..hamboiii..kemain lagi korang beraya kan..haha! tahun nie raya takde ada apa yang syok..sama je macam tahun tahun yang lepas..balik kampung Bagan Datoh dan Tanjung Malim..
First day raya..

*actually, tak banyak gambar pun yang disnap..huhu..



 Sila LIKE kalau suka..

7 comments:

Cik Fie said...

SELAMAT HARI RAYA (!)

Laa Bukan Susah Pun Nak Solat ♥ Need Ur Komen :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/laabukan-susah-pun-nak-solat.html

Nurmujahidah Ismail said...

nak buat inner macam yang awak pakai tu,, mm,,, tapi tk tau macam mna

sueMUNCET said...

@Cik Fie : selamat hari raya jugak! ;)

sueMUNCET said...

@Nurmujahidah Ismail : yg tu kita pakai dua inner.. ;)

myfara FLK said...

sueMUNCET selamat hari raya..

gadis oren said...

SELAMAT HARI RAYA !!

sueMUNCET said...

Selamat hari raya jugak! ;)