=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

03 August 2012

=Siapa nak kad raya??=

Zaman sekarang nie susahkan nak nampak orang dok pos kad raya dekat pejabat pos nie..semua orang dok wish hari raya melalui whatsapp, bbm, facebook, twitter..macam zaman kad raya nie dah jauh meninggalkan kita..

aku rasa aku last dapat kad raya masa umur 19 tahun kot..lepas tu, dah tak dapat dah..korang bayangkan berapa tahun dah aku tak dapat kad raya..rasa rindu kot nak dapat kad raya and nak bagi kad raya dekat orang..
sila angkat tangan..okey..takpayah la..bukan nampak pun..hehe..

tetiba mood nak bagi kad raya dekat orang tu membuak buak plak..haha! tapi aku nie takde la blogger famous sampai orang dok request nak kad raya dari aku..hikhik..

*kalau ada yang nak request tu, boleh la email nama,url blog and address dekat suemuncet@yahoo.com..itu pun KALAU ADA.. ;p
 

 Sila LIKE kalau suka..

18 comments:

Awesomeness said...

nak..nak..haha
**muke ta malu:]

che_wawa said...

nak kad raya.. :)

sueMUNCET said...

@ Awesomeness : haha! mari mari.. ;p

sueMUNCET said...

@ che_wawa : haha! meh email nama,url blog and address meh.. hikhik..

cynta ieda said...

nak..nak..hahahahha...mukak tak malu

Fara Ahin Ali said...

yeay , nak jugak . nanti Fara email . jangan lupe reply dgn alamat awak nanti ye :)

Ameerul Ashraf said...

Wah! nak jugak! nak jugak! nanti saya email k!

sueMUNCET said...

@ cynta ieda: kalau nak meh la email.. ;)

sueMUNCET said...

@ Fara Ahin Ali : oraite fara.. ;)

sueMUNCET said...

@Ameerul Ashraf : mari email..hehe..

Nurfara Hani said...

saya nak. hehe!! mssnmk_09@yahoo.com
url blog: nurfara-hani.blogspot.com

I K A :) said...

nak nak . nt sy email awk eh ? :P

MaRiYaM said...

nanak jgak..dh send email..hehee

Eyda Syahida said...

cambest jeee.. naknak!! ^^

sueMUNCET said...

@Nurfara Hani: Email address dekat kita ye awak..

sueMUNCET said...

@ I K A :): hehe..baiklah awak.. ;)

sueMUNCET said...

@ MaRiYaM : nanti kita check email..

sueMUNCET said...

@ Eyda Syahida: kalau nak ,boleh la email dekat kita.. ;)