=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

05 September 2012

=After 5years=

gambar dizaman persekolahan...sila abaikan muka comel comot aku itu..

hari ahad yang lepas, kami berempat telah berjumpa dan pergi beraya bersama sama..yelaa..memasing duduk jauh jauh..aku dengan nad memang dah selalu jumpa sebab dia duduk shah alam, ain plak baru pulang ke tempat asal setelah beberapa tahun duduk di Melaka dan Adek plak masih lagi duduk di Mersing sebab masih study.. so, bila dah ada kesempatan untuk kami berempat berjumpa, memang banyak cerita dan bahan membahan itu memang ada..
ini pic terbaru dari kami..ecehhh..haha!

tajuk yang after 5 years tu bukan la kiteorang nie tak berjumpa langsung selepas 5tahun tapi...




























































tadaaaa...
selepas 5 tahun baru kiteorang dapat ketemu sama mama kiteorang iaitu Cikgu Rozita..guru kelas kiteorang masa form 4 dan form 5..hehe...cikgu masih sama dan maintain muda gitu..banyak jugak la story yang dok berborak..yang penting cikgu masih ingat dekat kiteorang okey..haha! 

ikutkan memang kiteorang nak jumpa semua cikgu cikgu yang ajar kiteorang tapi dah lost contact..takpe laa..dah dapat jumpa cikgu Rozita pun dah kita okey... ;)



Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Miss Fifi said...

laa.tetiba rindu kt cikgu2 skolah ble bace entry ni..

Ain Dzaya said...

howw sweett lepas lama tak jumpa pastu jumpa semula..:">

sueMUNCET said...

@ Miss Fifi : hmmm...

sueMUNCET said...

@ Ain Dzaya : hikhik..kan..banyak benda yang disembangnya..