=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

24 September 2012

=Surat dari Kolej=


Surat konvo dah sampai dirumah..tapi before nak konvo tu memang banyak benda yang nak kena settle kan..memang banyak laa..plus duit pun banyak kena keluar..hmmmm..

Agak terkilan adalah sebab tak dapat nak merasa pakai topi konvo..yang dapat topi konvo tu just budak degree je..budak diploma dapat jubah konvo je..sangat tak adilkan..rasa macam tak lengkap je bila takde topi konvo tu..takpe la..nak buat macam mana..

"Abah..orang dah nak konvo..kan best kalau abah ada sekali..hmmm.."
(T_T)



 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

I love Sleep said...

wahhhh da nk konvo..congrat!

Fiza Suhaimi said...

Al-Fatihah buat arwah ayah sue..

tahniah dah nak konvo :)

! KIDDOBUTTONS de licious ! said...

bnyak kn berdoa untuk arwah. tulah hadiah paling bermakna utk arwah

sueMUNCET said...

@I love Sleep : terima kasih..

sueMUNCET said...

@ Fiza Suhaimi : thanks babe..

sueMUNCET said...

@ ! KIDDOBUTTONS de licious !: itu mmg selalu..