=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

02 October 2012

=Ben's KLCC=

Hari Sabtu lepas yang girang, aku telah pergi KLCC untuk makan..makan dekat mana?? dekat Ben's..bukan Ben Ashaari blogger yang femes tu tau..nie restoran..siapa siapa yang pernah makan dekat situ mesti tahu kan keasyikkannya..ecehhh..haha! bagi aku tempat dia sangat santai..
Picture dari Encik Google
 Picture dari Encik Google
Menu kami..takpayah nak banyak sangat sebab makan berdua je pun..
plain water tu memang dia akan bagi..plus boleh refill okey..
Pad Thai Seafood Linguine
yang nie best sebab dia pedas..orang yang suka pedas macam aku nie memang nie la pilihannya..
 Aglio Olio & Spaghetti
Toffee Date Pudding

dessert dia memang terbaik..next time kalau makan dekat sini lagi harus rasa dessert yang ada..memang best! ohh yaa..Ben's nie pun ada website okey..klik HERE..
muka teruja..saja nak letak jugak picture sendiri supaya korang muntah darah...hewhew..
oh yaa..air yang aku minum tu Chocolate Milkshake..




Sila LIKE kalau suka..

2 comments:

luqman zakaria said...

i think ok tempat nih..harga pon affordable..rasanya kat pavi pon ade jgk..

sueMUNCET said...

@ luqman zakaria : haa..ada kot..hikhik..