=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

31 October 2012

=Cinta alam maya=

haha! korang percaya tak dengan cinta alam maya nie?? macam facebook, myspace, twitter, tagged, friendster, blog or apa apa la yang alam maya nie..serious aku percaya..sebab ada diantara kawan kawan aku yang dah bertunang,dah kahwin, nak bertunang dan nak kahwin, dorang kenal melalui alam maya nie laa..

macam member aku dia kenal melalui Yahoo Messenger(YM)..now, dorang dah kahwin dan ada anak seorang..bila aku tanya dekat dia, dia jadi malu plak..haha! mungkin buat dia teringat balik kot detik detik pengenalan dia dengan husband dia..tu yang malu malu tu..hihi..

member sekolah aku kenal dekat facebook..dah macam lagu Najwa Latif tu..sekarang dorang dah bertunang..insyallah akan melangsungkan perkahwinan tahun depan..

kawan aku yang sorang lagi tu pun kenal dekat facebook jugak..dorang kahwin pertengahan tahun hari tu..now, dia tengah mengandung..hihi..

yang member kolej aku plak dia kenal dekat Tagged..insyallah akhir bulan nie dorang akan bertunang..tengah sibuk buat persiapan lettew..
alaaa..semua tu dah jodohkan..dah tertulis..tapi tak semua cinta alam maya tu akan berhasil..just be careful..




 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

MarliaMarble said...

betul tu..tak semua..tapi ada je yg bertemu jodoh tu..Jodoh dia dah..

sueMUNCET said...

@ MarliaMarble : tu laa..ada je yg bertemu jodoh macam tu.. ;)

Nurfaezah Abdullah said...

i believe in cinta alam maya :)

sueMUNCET said...

@ Nurfaezah Abdullah : same like me.. ;)

Ain Dzaya said...

mestlah percaya sbb sedang lalui sekarang,,,jumpa kat facebook..nghupenya 1 unibesiti...huhu

sueMUNCET said...

@ Ain Dzaya : haha! kebetulan plak kan.. ;)