=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

19 October 2012

=Sehari sebelum konvo=

12/10/2012 Sehari before konvo berlangsungnya rehearsal..pergi seawal pagi kononnya taknak terlambat..tapi rupanya dekat giler kot dari Puchong nak ke PICC Putrajaya tu..sampai sana around 8am..nak kena ambil jubah pukul9.. -___-
nak dekat pukul9 macam tu baru la ramai orang..
kad apa kejadahnya tah nama dia..
untungnya pergi awal sebab takpayah nak beratur panjang panjangkan..kejap je dah dapat jubah dan cenderahati..
disebabkan perut dah agak berbunyi, memang tak tunggu lama la kan..terus pergi Puchong dan makan..dekat area PICC Putrajaya tu memang takde kedai makan langsung atau aku yang tak tahu?? -__-'
bila dah melantak, pergi PICC Putrajaya balik dan menunggu detik pukul 2.45pm untuk rehearsal..
 menunggu....
 menunggu lagi...
lagi lagi dan lagi..
okey..dah pukul 2.45pm..bukan rehearsal sangat pun..just dia cakap cakap apa tah dekat depan tu..then, dah boleh bersurai..alahaiii..

ohh..yaaa..sempat jumpa dengan Ziela dan Haiza..blogger dan juga group whatsapp dari Abang Ben Ashaari..first time jumpa nie..hikhik...
nie yang malas snap picture dengan orang orang kurus nie...mesti aku akan nampak gemok..kbai..haha!

nie yang KPTM bagi sebagai cenderahati..
 beg  tu aku suka..
dapat kerongsang KPTM dan Shawl KPTM..
kau ado?? =p




 Sila LIKE kalau suka..

2 comments: