=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

12 November 2012

=Gambar Konvo dah sampai..!!=

kesibukkan yang melanda diri dihari minggu..kena kerja sebab ada event dekat Cititel Hotel Mid Valley..

just nak bagi tahu yang gambar konvo aku dah sampai..yeayyy..actually, gambar konvo nie dah sampai minggu lepas lagi..tapi aku nie takde masa nak update dekat blog..hihi..nampak tak sibuk bebenor..hahaha!
sampai dekat rumah..memandangkan takde siapa siapa dekat rumah, jiran aku dengan baik hatinya tolong wakilkan aku untuk ambil sampul nie..
bukak sampul dengan rakusnya..tengok gambar sendiri..okey..memang cantik..gambar terang okey..plus memang cantik la..tak boleh nak digambarkan dengan kata kata..hewhew..
nie alamat dan number hp tuan empunya yang snap gambar masa konvo hari tu..

memang puas hati la..tak rugi bayar mahal mahal untuk konvo hari tu..berbaloi baloi.. ;)





 Sila LIKE kalau suka..

6 comments:

Rahmad said...

wah...dh konvo...bestnya..

Cik Sumie said...

salam..uwahhh...bestlaaa...saya pun nga tunggu pic konvo gak nih...xsabar nak tgk...>.<

sueMUNCET said...

@ Rahmad : alhamdulillah.. ;)

sueMUNCET said...

@ Cik Sumie : wassalam..hihi..nanti mesti berpuas hati..

MarliaMarble said...

Tahniah ye dah konvo..cantik gambar..kualiti ok..=D

sueMUNCET said...

@ MarliaMarble : terima kasih.. ;)