=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

04 November 2012

=Kesakitan yang melampau=

straight to the point je la okey..sekarang nie aku sedang menahan kesakitan akibat ulser yang agak teruk yang terjadi dekat dalam mulut aku nie..Ya Allah..sakitnya hanya Tuhan sahaja yang tahu..aku rasa nie la ulser yang paling teruk yang aku pernah alami..aku memang kerap kena ulser nie tapi kali nie memang buat aku tersangat sangat la tak tahan..

aku kena ulser dekat area gigi bongsu tu..kena belah kiri dan kanan..tempat korang nak menguyah makanan tu..korang bayangkan macam mana aku nak mengunyah makanan..okey..mesti korang tak dapat bayangkan punya sebab korang tak kena..hmmm...aku sanggup tahan lapar daripada tanggung sakit nie..
tang gigi nak tumbuh tu aku boleh je tahan lagi tapi tang ulser nie memang buat aku sangat tak tahan..kesakitan yang melampau..nak makan pun takde selera even perut tersangat la lapar..sampai satu tahap tu buat aku menangis sebab tak tahan dengan rasa sakit nie..

disebabkan ni jugak la aku agak ketiadaan mood dan malas nak bercakap..aku dah letak garam, aku letak planta, aku dah letak bonjela tapi rasa sakitnya aku je yang dapat rasa..Ya Allah..aku dah tak sanggup nak rasa sakit nie..



 

 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

MarliaMarble said...

Letak madu pun boleh sis..=)

Ain Dzaya said...

pakailah bonjela...

sueMUNCET said...

@ MarliaMarble : madu?? okey..nanti kita try..

sueMUNCET said...

@ Ain Dzaya : dah letak dah..