=Terima Kasih sebab FOLLOW blog SueMUNCET=

16 November 2012

=Nak pergi Anugerah Industri Muzik 19=

Seperti yang semua tahu, esok malam akan berlangsungnya Anugerah Industri Muzik 19..17 November 2012 di Stadium Melawati Shah Alam..Pukul 9.00 Malam..ada live dekat Astro Ria (104)..
aku memang nak sangat pergi kali nie dengan harapan dapat jumpa Faizal Tahir...hewhew..yela..tahun lepas aku pergi AIM18 tak dapat jumpa Faizal Tahir pun..plus aku nak tengok tahun lepas lagi best or tahun nie lagi best..dengan usahanya aku cuba dapatkan tiket AIM19 dan hasilnya...






















































yeayyy! BERJAYA! dapat tiket free dari Abang Budiey..!! Blogger yang tak kenal Abang Budiey nie boleh pergi terjun bangunan sekarang...hahaha! terima kasih Abang Budiey! ;) Insyallah kalau dipermudahkan aku dapat pergi esok! 

*Mohon dapat jumpa Faizal Tahir dekat red karpet..



 Sila LIKE kalau suka..

4 comments:

Emma said...

nak ikutttttttt

sueMUNCET said...

@Emma : jom jom.. ngee.. ;p

Ain Dzaya said...

patut la nampak iras2 sue muncet masa grand red karpet..mihmih

sueMUNCET said...

@Ain Dzaya : HAHA! ini perli sgt nie..